I can't login as admin account via web

  • 227 Views
  • Last Post 1 weeks ago
jdpapa posted this 2 weeks ago

I can't login as admin account via web.

OS Name/Version: Windwos 10 pro x64 Product Name/Version: AMP Version 3 Problem Description: I can't login as admin account via web.

The paste of any relevant output from the log file for a given AMP instance: http://pastebin.com/7BuANit6 http://pastebin.com/pdnVv9Ae http://pastebin.com/6U1Y2HnR http://pastebin.com/3Dm1UMp5

5 Comments
Order By: Standard | Newest | Votes
Mike posted this 2 weeks ago

Can you be more specific? What exactly happens when you try?

jdpapa posted this 1 weeks ago - Last edited 1 weeks ago

@Mike

I tried logging in from a web page after creating an instance, but my login failed with my admin ID and password.

My Application: Spigot Server for Minecraft 1.11.2 Instance Information: - Application Module: Minecraft - Username / Admin Password: Admin / admin - AMP IP Binding : My server's ip address - AMP Port Number: 2580 - Once setup is complete: Do Nothing

Create Instance...

I tried loggin in from a web page (http://server-ip:2580), but my login failed.

[23:26:29] [System:Core Info] ????: RouterTimer@10Hz with 2 jobs started [23:26:29] [Core:Core Debug] ?????: Scheduler timer will start in 30707ms. [23:26:29] [System:Core Debug] ???: Got info for Official OK [23:26:29] [System:Core Debug] ???: Fetching info for Forge [23:26:30] [System:Core Debug] ???: Got info for Forge OK [23:26:30] [System:Core Debug] ???: Fetching info for Feed The Beast [23:26:30] [System:Core Debug] ???: Got info for Feed The Beast OK [23:26:30] [System:Core Debug] ???: Fetching info for Sponge [23:26:32] [System:Core Debug] ???: Got info for Sponge OK [23:26:32] [System:Core Debug] ???: Finished downloading version info. [23:26:35] [WebMethods:Core Activity] : Authentication attempt for user sa1r from 192.168.1.23 [23:26:41] [WebMethods:Core Activity] : Authentication attempt for user sa1r from 192.168.1.23 [23:26:44] [WebMethods:Core Activity] : Authentication attempt for user dddd from 192.168.1.23

Mike posted this 1 weeks ago

Be more specific, what do you "see" in the web interface when you try?

jdpapa posted this 1 weeks ago - Last edited 1 weeks ago

On the web page that attempted to log in, the login account input screen was displayed again. As if it were refreshing.

On the console, I saw the logs I wrote above.

And, I ask how to reset the password.

Mike posted this 1 weeks ago

This issue has been bumped over to Discord instead. Issue appears to be a weak password.